tes-Admin

Administratieve en financiële dienstverlening

Bel voor een vrijblijvende offerte
Telefoon : 070-3310977

Belasting- & Administratiekantoor
Eenmanszaak
ZZP'er
Maatschap
VOF
Vennootschap
BV NV

Geen 9 tot 5 mentaliteit, korte lijnen, heldere oplossingen, daar staan we voor.

Ria Plat Na eerst mijn studie aan de PABO in 1982 met succes te hebben afgerond, heb ik aanvullende opleidingen PDB en MBA en RBc gevolgd. Ik heb eerst op verschillende boekhoudkantoren gewerkt, maar had toch het idee dat het anders en beter kon. Ook miste ik het lesgeven. In 2008 heb ik, samen met Jos, tes-Admin opgericht vanuit de visie: Helder, snel, voordelig!
Naast tes-Admin ben ik ook eigenaar van RPLA waar vanuit ik les geef, zodat ik mijn praktijkervaring door kan geven aan de volgende generatie en mijn lesgevende kwaliteiten inzet.

Jos Verschoor

Samen met Ria heb ik tes-Admin opgericht om juist de beginnende ondernemer bij te staan en er voor te zorgen dat deze vooral kan doen waar hij of zij goed in is. De administratieve kant is juist iets waar wij goed in zijn!
Naast tes-Admin ben ik ook eigenaar van tes educatief, leverancier van Sanako / Tandberg talenpractica, EBS Computer Labs en Coomber leslokaal recorders etc.

Wij willen graag met u, als ondernemer meedenken, zodat u zich vooral met uw onderneming bezighoudt.
Geen "uurtje factuurtje", wel van te voren afgesproken prijs; een totaal pakket, inclusief BTW- en IB-aangifte etc.

Neem vrijblijvend contact met ons op : 070 - 331 0977

 
tes-Admin | Burgemeester Velthuijsenlaan 4 | 2262 VN  Leidschendam | Tel : 070-3310977 | E-mailadres : info"at"tes-admin.nl | Disclaimer | Voorwaarden